Thuisparken

Thuisparken logo

Kansen voor ondernemers en investeerders

Unieke, nobele onderneming en/of investering

Naast de centraal beheerde Thuisparken, bieden wij het concept ook aan als franchise. Dat wil zeggen dat wanneer iemand op zoek is naar een kans om te gaan ondernemen in de zorg, hij/zij kan aansluiten bij de professioneel ontwikkelde formule van Thuisparken.

Het voordeel van een franchise, is dat een ondernemer niet alles zelf meer hoeft te ontwikkelen. Er is al nagedacht over de indeling van het Thuispark, de positionering, de zorgverlening, etc.

Dat geeft ruimte om te focussen op de dagelijkse gang van zaken in en om het Thuispark.

Veel is al bedacht bij Thuisparken, maar dat betekent niet dat franchisenemers geen invloed hebben. Gezamenlijk en in gesprek met de centrale organisatie van Thuisparken is er veel mogelijk. Sterker nog: wij geloven dat de samenwerking met investeerders en franchisenemers het concept alleen maar verder versterkt.

Grijp je kans

Als initiatiefnemers van Thuisparken bouwen wij al decennia lang zorgwoningen en recent zijn we gestart om ook de ruimte te ontwikkelen voor mensen die wel de middelen, maar niet de ruimte hebben voor een zorgwoning. We hebben oog voor de zorg en verstand van de bouw. Het resultaat is een professioneel uitgewerkt concept dat de woningmarkt voor ouderen in Nederland een nieuwe impuls gaat geven.

Franchisenemer worden

Het belangrijkste is dat we op 1 lijn liggen qua visie en oog voor de zorg. Tijdens een kennismakingsgesprek bepalen we of we een samenwerking zien zitten. Zo ja, maken we een overeenkomst waarin de voorwaarden worden neergezet. Denk hierbij aan:

  • Beschrijving van de formule en de gebruikersrechten van jou als franchisenemer
  • Het geografisch gebied dat je als franchisenemer wil gaan bedienen.
  • De diensten wie wij als franchisehouder aanbieden (zoals informatie en advies, centrale marketing en administratie)
  • Kosten/afdracht t.b.v. royalties en marketing
  • Een concurrentiebeding
  • Duur en beëindigingsvoorwaarden

Investeren

Wil je wel investeren maar de dagelijkse gang van zaken liever overlaten aan iemand anders? Dat kan ook. Eventueel kunnen wij je als investeerder koppelen aan een franchisenemer die juist graag die dagelijkse operatie voor zijn/haar rekening neemt, zonder de investering. Anderszins is het mogelijk dat wij de dagelijkse operatie besturen vanuit Thuisparken zelf. De actuele situatie is hierbij leidend.

Ook bij een investeerder vinden wij het belangrijk dat er een goede klik is en dat de neuzen dezelfde kant op staan. Daarom zullen wij op aanvraag een prospectus samenstellen en de mogelijkheden (waaronder winstverwachting) uiteenzetten.

Neem gerust eens contact op als je wil brainstormen over de mogelijkheden.

Graag eens een zorgwoning in het echt zien? Veel bewoners zijn zo blij met hun woning, dat ze dat iedereen gunnen. Daarom stellen veel bewoners graag hun huis open voor u om een live kijkje te nemen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u in de buurt? Neem dan snel contact met ons op.

Impressie Thuispark en zorgwoningen

Hieronder vindt u enkele impressies van een Thuispark en beelden van onze zorgwoningen. Hebt u interesse om de kwaliteit eens live te ervaren? Neem dan gerust contact met ons op!