Thuisparken

Thuisparken logo

Onze faciliteiten

Op ons park kunt u  gebruik maken van verschillende faciliteiten. Wij doen er alles aan om uw leven hier zo prettig mogelijk te maken en bieden dan graag ondersteuning voor uw fysieke gesteldheid en extra comfort.

Comfortabel wonen en van alle gemakken voorzien. Dat is waar wij naar streven. Het Thuispark is dan ook voorzien van verschillende faciliteiten om u nog net iets meer thuis te laten voelen. Onze faciliteiten kunnen uw woongenot ondersteunen voor zowel fysieke gemakken als extra comfort. 

Wij hebben bijvoorbeeld een zwembad en wellness om te ontspannen of (onder begeleiding) uw spieren soepel te houden en te trainen. Ook kunt uw gebruik maken van onze fysiotherapeuten, die graag ook bij uw huisje langs komen mocht u niet naar hen kunnen. Zij kunnen u lichamelijk ondersteuning bieden door massages en oefeningen waar uw op date moment zorgbehoefte aan heeft. 

Daarnaast bieden wij ook extra hulp met uw trouwe viervoeter, het onderhoud van de tuin en het doen van uw boodschappen als u hier behoefte aan heeft.

Zo heeft u alles letterlijk om de hoek en kunt u zich op andere dingen focussen.

Het is mogelijk om van de faciliteiten eenmalig gebruik te maken, maar mocht u al weten dat u van een of meerdere opties vaker gebruik van gaat maken is het voordeliger een abonnement af te sluiten. Zo kunt u natuurlijk ook al afspraken verder vooruit plannen en vastleggen.

Hebt u een vraag?

Onze collega’s staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Zwembad & Wellness

Naast dat zwemmen leuk is is het ook nog eens goed voor ons lichaam. Er zijn dan ook verschillende aquasporten, zoals bijvoorbeeld aquajoggen, om aan deel te nemen. Zelf een verfrissende duik nemen is natuurlijk ook een vanzelfsprekende optie.  Daarnaast kunt u hier ook gebruik maken van onze wellness faciliteiten zoals een sauna, turks stoombad en laat uw lichaam extra soepel worden door een heerlijke massage.

Fysiotherapie

Bewoners van een Thuispark zijn doorgaans aardig op leeftijd. En bij de oude dag komen vaak wat gebreken en ongemakken. Denk hierbij aan artrose in knie of heup. Of misschien heeft u een operatie ondergaan en bent u daarvan aan het herstellen? Nazorg is van groot belang, dus binnen een Thuispark verzorgen wij een Fysiotherapie-praktijk op locatie. Met vertrouwde mensen én… op loopafstand.

Hondenuitlaatservice

Blije honden zorgen voor blije baasjes. Maar soms hebben deze blije honden iets meer energie dan hun baasjes. En daarvoor is onze hondenuitlaatservice de perfecte oplossing! U kunt de rondjes met uw hond blijven lopen wat u uitkomt, maar kan uw trouwe viervoeter net die extra energie kwijt bij een grotere wandeling door de uitlaatservice. Zo kunt u en uw hond optimaal van elkaar genieten!

Hovenierswerk

Hoe prettig is het als je  meteen kunt genieten van de frisse lucht, en het groen om je heen zodra je de tuindeur open doet? Hier kunt u heerlijk tot rust komen in  eigen vertrouwde omgeving. Tuinieren is zowel goed voor zowel de mentale en fysieke beweging. Veel mensen vinden het dan ook leuk om in de tuin bezig te zijn. Soms hebben we er echter wat hulp bij nodig, vooral voor het grovere werk. Wie kan u daar beter bij helpen dan natuurlijk onze eigen tuin experts! 

Boodschappendienst

Met onze boodschappendienst laat u uw boodschappen bezorgen tot in de keuken! Zo hoeft u ze alleen nog maar op de juiste plek te leggen.
U kunt thuis in alle rust uw boodschappenlijstje samen stellen en de bestelling plaatsen. Laat de bestelling leveren wanneer u dat uitkomt. Daarnaast scheelt het natuurlijk veel sjouwwerk en heeft u meer tijd voor uzelf terwijl uw boodschappen worden gedaan. Mocht er onverwacht visite komen of mist u toch net een ingredient voor het gerecht kunt u natuurlijk bij de parkshop terecht.

Kapper

Ook al groeit men vanaf het 18e jaar al niet meer, ons haar blijft eindeloos doorgaan. Worden uw haren te lang of heeft u zin in een nieuwe coupe? Maak een afspraak op locatie of als u dat liever heeft komt onze kapper graag bij u thuis.

Abonnementen

 Wij maken gebruik van verschillende abonnementen die naar uw eigen wensen aangepast worden., U kunt zelf kiezen van welke faciliteiten u gebruik wilt maken. Wij staan voor u klaar om het u zo aangenaam mogelijk te maken.