Thuisparken

Thuisparken logo

Franchise

Dé kans voor investeerders of nieuwe ondernemers

Unieke investering voor ondernemers

Bent u een ondernemer en/of vastgoedontwikkelaar en zoekt u een investering met een nobel karakter? Wilt u aansluiten bij een professioneel ontwikkelde formule? 

Thuisparken zijn de woonvorm van de toekomst waarin hulpbehoevenden met grote mate van zelfstandigheid en de juiste zorg kunnen leven.

Zorgbehoefte groeit

De vergrijzing is in volle gang en zal naar verwachting (bron: Zorg Vastgoed) de komende jaren alleen nog maar sneller toenemen. Daar waar zorgbehoevende ouderen wel het vermogen, maar niet de grond hebben om een mantelzorgwoning te plaatsen, bieden Thuisparken uitkomst. Een Thuispark biedt veel voordelen voor de bewoners, maar is ook een mooie investeringsmogelijkheid.

Thuisparken-formule

Naast de door onszelf ontwikkelde Thuisparken, bestaat de mogelijkheid om deze formule te gebruiken als Franchise. Als franchisenemer wordt u uitgebreid ondersteund en begeleid door Thuisparken als franchisegever. Thuisparken biedt begeleiding in de opstartfase, vergunningtraject, ontwikkeling van de woningen en hoofdgebouw, financiële zaken en zorginkoop. Ook kan een franchisenemer gebruikmaken van gezamenlijke automatisering, managementinformatie en marketingondersteuning. 

Krachtige lokale aanwezigheid

U als franchisenemer hebt lokale kennis en bekendheid en vestigt het concept in uw regio. U biedt facilitaire ondersteuning aan de bewoners en bent de uitbater van het hoofdgebouw. Het onderhoud van het terrein valt binnen uw verantwoordelijkheden, maar ook hierbij is het mogelijk om ondersteuning te krijgen vanuit Thuisparken als franchisegever.

Van onze ondernemers vragen wij HBO werk- en denkniveau, betrokkenheid bij de bewoners en de winkel(s), passie voor ondernemen en een set sterke communicatieve vaardigheden.

Laatste nieuws

De wereld van huisvesting, mantelzorg en de bouw ontwikkelt zich snel. Als u ons volgt, hebt u altijd het laatste nieuws binnen handbereik. Wij publiceren regelmatig nieuws met betrekking op wooninnovaties, lifestyle, wetgeving en natuurlijk zorg op onze social media kanalen. Volgt u ons al? Op onze website kunt u rustig alles nog eens teruglezen.

Domotica anno 2023

Alles is tegenwoordig verbonden met het internet, zo lijkt het. Dat brengt wat uitdagingen met zich mee, maar het biedt ook fantastische kansen voor nog meer woongenot. Het automatiseren van...

Lees verder

Wonen in het groen

Groen in en rondom woonhuizen is goed voor het leefklimaat in en om de woning. Het heeft een positief effect op de gezondheid en het algehele welbevinden van bewoners en...

Lees verder

Fysiotherapie op Thuispark

Bewoners van een Thuispark zijn vaak aardig op leeftijd. En bij de oude dag komen vaak wat gebreken en ongemakken. Denk hierbij aan artrose in knie of heup. Of misschien...

Lees verder