Thuisparken

Thuisparken logo

Fysiotherapie op Thuispark

Bewoners van een Thuispark zijn vaak aardig op leeftijd. En bij de oude dag komen vaak wat gebreken en ongemakken. Denk hierbij aan artrose in knie of heup. Of misschien heeft u een operatie ondergaan en bent u daarvan aan het herstellen. Nazorg is van groot belang, dus binnen een Thuispark verzorgen wij een Fysiotherapie-praktijk op locatie. Met vertrouwde mensen én… op loopafstand.

Samen met u brengt onze fysiotherapeut uw geschiedenis en klachten in kaart. Hierbij wordt natuurlijk goed naar u en uw wensen geluisterd. Hierna wordt de behandeling gekozen die het beste bij u past. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in massage, sportoefeningen, begeleiding en advies. Waar nodig wordt externe expertise ingeschakeld.

 

Redenen voor fysiotherapie

De meest voorkomende redenen voor ouderen om naar een fysiotherapeut te gaan, zijn onder meer:

  • revalidatie na een operatie
  • pijnreductie
  • valpreventietraining
  • conditietraining
  • concentratietraining
  • correct gebruik van hulpmiddelen

Ook voor ziekten die niet meer te genezen zijn, zoals COPD, Parkinson, dementie of artrose, kan beperking van de bewegingsvrijheid ontstaan. Ook dan staan onze fysiotherapeuten voor u klaar. Voor de algehele gezondheid is het immers van belang om zo lang mogelijk (en zo prettig mogelijk) in beweging te blijven.

 

Afspraak maken

Op dit moment is het eerste Thuispark in ontwikkeling. Maar zodra er een Thuispark bewoond wordt, kunnen zij een afspraak maken met de fysiotherapeut. Dit kan rechtstreeks via de praktijk, of via de Parkmanager.

Meer weten over Fysiotherapie?

Wilt u meer informatie over Fysiotherapie op een Thuispark? Neem dan gerust contact met ons op!

Volg ons op social
Nog niet uitgelezen?