Thuisparken

Thuisparken logo

Zorgwoning op een Thuispark

Wat kunt u verwachten van een zorgwoning op een Thuispark?

De zorgwoningen op een Thuispark doen niets onder voor een ‘normaal’ huis. Sterker nog, ze zijn vaak zelfs veel comfortabeler! Wij bouwen uw nieuwe woning met duurzame materialen en nemen het onderhoud uit handen. U doet alleen nog waar u zin in hebt! Onze zorgwoningen zijn standaard voorzien van rolstoelvriendelijke en drempelloze indeling, antislip douchevloer en in hoogte aangepast toilet. 

Bij het begrip ‘mantelzorgwoning’ denken veel mensen nog aan een veredelde caravan, chalet of vakantiehuis. Maar dat is zeker niet het geval bij onze woningen. Onze bouwmethode is dermate anders dat ze eigenlijk niet met elkaar vergeleken mogen worden. U geniet bij onze woningen van een uitzonderlijk hoge isolatiewaarde, wat uw huis heerlijk warm houdt in de winter en koel in de zomer. Daarbij werken wij met betonnen vloeren (en niet zoals veel andere aanbieders met houten vloeren). Onze woningen worden hoogwaardig afgewerkt en kunnen worden voorzien van klimaatbeheersing (airconditioning), luxe keukens, badkamers, gebouwautomatisering (domotica) en nog veel meer. Alles wat u verwacht van een moderne woning behoort tot de mogelijkheden.

In onze werkplaatsen wordt de gehele woning binnen gebouwd, om ze te beschermen tegen weersinvloeden. Isolatie- en andere materialen mogen namelijk niet nat worden. Bovendien wordt de bouwtijd niet vertraagd door slecht weer. Voor de kenner: wij bouwen maximaal tot 6 meter hoogte. Onze buitenwanden zijn minimaal 230 mm dik en binnenwanden 120 mm. Standaard plaatsen wij HR++ ramen en indien gewenst triple glas. Eveneens standaard zijn onze luxe 400 mm volschuim boeidelen. 

Onze zorgwoningen zijn net als ‘reguliere’ woningen. Maar dan beter… Immers, ze zijn speciaal toegerust op het voorzien van zorg. Apparatuur als een tillift, instapbad, beugels, valsignalering, extra brede doorgangen voor rolstoel of rollator… alles is mogelijk en sterker nog, speciaal hiervoor gemaakt. Thuiszorg en/of mantelzorgverlening zijn optimaal gefaciliteerd.

Ervaringen

Op dit moment zijn wij nog volop bezig met de ontwikkeling van Nederlands eerste Thuispark. Maar onze initiatiefnemers hebben jarenlange ervaring in de bouw en in de zorg. In de afgelopen jaren zijn er al honderden mantelzorgwoningen opgeleverd. Hieronder leest u wat getuigenissen van tevreden bewoners.

Veel bewoners zijn zo blij met hun woning, dat ze dat iedereen gunnen. Daarom stellen veel bewoners graag hun huis open voor u om een live kijkje te nemen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u in de buurt? Neem dan snel contact met ons op.

Impressie zorgwoningen

Hieronder vindt u enkele beelden van onze zorgwoningen. Hebt u interesse om de kwaliteit eens live te ervaren? Neem dan gerust contact met ons op!